Laatste nieuws startups regio Amsterdam

Laatste nieuws startups regio Amsterdam

Laatste nieuws startups regio Amsterdam

Laatste nieuws startups regio Amsterdam. Bekijk hier het laatste nieuws met betrekking tot startups in regio Amsterdam. Iedere goedwillende ondernemer achter een startup moedigen we van harte aan bij Vrije Tijd Amsterdam. Via het onderstaande blog brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws m.b.t. startups in Amsterdam.


23 januari 2019

Tijdens dit evenement, dat in Amsterdam op 25 januari plaatsvindt, presenteren acht ambitieuze startups zich. Het wordt een dag met inspirerende sprekers, inzichten van ervaren ondernemers en een netwerkborrel. Je krijgt de kans om kennis te maken met technisch ondernemerschap, jouw netwerk uit te breiden met ondernemers en experts uit de omgeving van Amsterdam of om partner te worden in een startup. Het event wordt gepresenteerd door Liesbeth Staats. Lees verder.


14 januari 2019

De belangrijkste wetswijzigingen voor starters per 1 januari 2019

Als ondernemer krijg je vanaf 1 januari 2019 te maken met nieuwe wetten en regels. Wil je weten wat er voor jou als startende ondernemer verandert? De Kamer van Koophandel heeft de belangrijkste wetswijzigingen onlangs bekend gemaakt.


Tips met betrekking tot startups zijn van harte welkom. Stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog: ondernemen in Amsterdam 

Check ook ons blog: Next Generation – Sport in Amsterdam 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here