Laatste nieuws – ondernemen in Amsterdam

Laatste nieuws – ondernemen in Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Laatste nieuws – ondernemen in Amsterdam

Bent u een ondernemer in Amsterdam? Of bent u van plan te ondernemen in Amsterdam? Volg dan ons blog met laatste ondernemersnieuws in Amsterdam.

22 januari 2019

Op 7 februari organiseert de BNA in Pakhuis De Zwijger de 4e editie van de MakeHappen! Inspiration Night over internationaal ondernemen. Naast een netwerkdiner biedt de avond inspirerende key-notes van Eran Chan (ODA Architecture, momenteel een van de meest invloedrijke bureaus in New York), van de Grand Dame van de Nederlandse architectuur Francine Houben (Mecanoo), en van Carolien Gehrels, directeur Big Urban Clients bij Arcadis, ’s lands grootste ingenieursbureau, wereldwijd actief met ruim 27.000 medewerkers. Lees verder.

20 januari 2019

Een steuntje in de rug

De Climate-KIC Accelerator helpt jonge bedrijven en startups om hun duurzame droom waar te maken. We helpen je van idee naar volwaardig bedrijf. Onze Accelerator biedt:

€75.000 aan subsidie
€50.000 aan opleidingenEen wereldwijd netwerk

De Climate-KIC is een initiatief van de Europese Commissie om duurzame bedrijvigheid te steunen. We vragen geen aandelen in je bedrijf of anderzijds compensatie. We accepteren twee keer per jaar 12 teams in onze Accelerator. Check de website: https://www.climatekic.nl/

16 januari 2019

De baas van morgen is een allround-coach

Ondernemerskansen liggen er in 2019 volop, vindt Neerlands bekendste demograaf en trendwatcher Jan Latten. En die kansen haalt hij allemaal uit de statistieken. “Als je weet hoe de Nederlandse bevolking zich ontwikkelt, kun je daar als ondernemer op inspelen.” Zo is er volgens hem een belangrijke rol voor de werkgever als coach weggelegd, is te lezen in het artikel dat we tegen kwamen op de website van de Kamer van Koophandel.

14 januari 2019

Ontmoet nieuwe relaties op 20 en 21 januari tijdens de Modefabriek in Amsterdam

‘EU Fashion Match 8.0 voor ondernemers in de mode’

De Kamer van Koophandel tipt via haar website een mooie mode beurs voor ondernemers in de mode. Van 20 tot en met 21 januari vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van Modefabriek plaats in de RAI en het getipte ondernemer event is daar onderdeel van.

Heeft u een tip met betrekking tot ondernemen in Amsterdam? Stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here