Kennedy van der Laan huurt 4000 m2 in de Haarlemmerhof

Kennedy van der Laan huurt 4000 m2 in de Haarlemmerhof

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan neemt op 17 december haar intrek in een nieuw pand in Amsterdam. Het kantoor huurt zo’n 4.000 vierkante meter in het kantoorpand De Haarlemmerhof. Daarmee blijft Kennedy Van der Laan gevestigd aan het hoofdstedelijke Westerpark, maar kiest wel voor een werkomgeving met een geheel andere uitstraling. Dat schrijft vastgoedmarkt.nl.

Een onafhankelijk Nederlands kantoor

Verder laat vastgoedmarkt.nl weten dat Kennedy Van der Laan een onafhankelijk Nederlands kantoor is met 100 advocaten, met specialistische juridische kennis op onder meer het gebied van IT, IE, privacy en verzekeringsrecht. Ze hebben ook een kantoor in Eindhoven.

Transparant en toegankelijk

‘Deze nieuwe omgeving past beter bij wie we zijn’, zegt Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan, via vastgoedmarkt.nl “We hechten aan een transparante en toegankelijke omgeving, waar onze advocaten echt zichtbaar zijn. Binnen ons pand vertaalt zich dat bijvoorbeeld in een beperkt aantal binnenmuren en veel glas.” Advocaten en overige medewerkers gaan flexwerken in het nieuwe kantoor.

Kunst centraal

Ook in het nieuwe Kennedy-pand staat kunst centraal, waarbij de samenstelling van een deel van de eigen collectie regelmatig wisselt. Ook is een vaste centrale plek ingeruimd voor het werk van kunstenaar Ad de Jong. Linnemann via vastgoedmarkt.nl: “Wij vinden dat een werkomgeving uitnodigend, kleurrijk en gevarieerd moet zijn. Mensen brengen een groot deel van hun tijd op het werk door en dat moet dan geen koude kantoorkolos zijn. We zijn dan ook erg trots op dit eindresultaat.” MVSA Architects is verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Amsterdam Europees koploper flexibele kantoorruimte