Goede en gespecialiseerde bedrijven

Goede en gespecialiseerde bedrijven - regio Amsterdam
Kaassie Kaassie uit de Pijp.

Goede en gespecialiseerde bedrijven 

Bent u op zoek naar een goed en gespecialiseerd bedrijf? Wij delen onze ervaringen met goede en gespecialiseerde bedrijven maar al te graag met u.


Administratiekantoor

Nr1administraties

Zoekt u een administratiekantoor in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Wij werken prettig samen met boekhouders Rutger Baas en Nick Engels. Deze twee frisse en gedreven cijferkanonnen runnen gezamenlijk, met een passie voor het (financieel) administratieve vak het bedrijf nr1administraties. Met een gedegen financiële en administratieve vakkennis helpen ze iedere dag  ZZP-ers en MKB-ers tijd en geld te besparen.

“Als boekhouders zijn we natuurlijk gek op cijfers, maar ook op ondernemen. Daarom snappen we precies wat jij als ondernemer nodig hebt. Geen poespas, maar helder advies in begrijpelijke taal. Zodat jij het beste uit je onderneming kunt halen”, aldus de mannen van nr1administraties.

Website 


Hoveniers

Hoveniersbedrijf J. Kolk jr. B.V.

De medewerkers van Hoveniersbedrijf J. Kolk Jr. vormen een enthousiast team. Door het volgen van cursussen houden ze hun kennis op peil en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naast professionele en gemotiveerde hoveniers, werken ze ook uitsluitend met de beste materialen en beplanting. Een perfecte tuin opleveren die het droombeeld van hun klanten overtreft, dat is altijd het uitgangspunt van dit hard werkende Hoveniersbedrijf.

Website  


Kinderdagverblijven 

Kinderdagverblijf ‘t Pinkeltje 

‘Een kind is een klein mens; uniek en heeft veel kwaliteiten. Respect voor ieders eigenheid vinden wij heel belangrijk, wij waarderen het kind zoals het is. We gaan in op wat kinderen zelf aangeven of inbrengen. Dat kan gaan om concrete ideeën voor spel of activiteiten, maar we herkennen ook minder uitgesproken signalen. Luisteren en kijken naar ieder kind is daarbij essentieel. Bij Pinkeltje staat het kind centraal maar onze nieuwe medewerkers natuurlijk ook’, aldus een medewerker van onze favoriete kinderdagverblijf gelegen in Ouderkerk aan de Amstel.

Pinkeltje is sinds 2014 gelegen aan de Wethouder Koolhaasweg. Het kinderdagverblijf herbergt zich op een locatie met veel ruimte voor de kinderen om ze op alle ontwikkelingsgebieden te prikkelen en stimuleren. Zo hebben we nu een heus atelier waar de kinderen naar wens al hun creativiteit kunnen ontdekken! Ook hebben we de mogelijkheid om met de kinderen te kokkerellen en ze zo te leren zelf hun eten te bereiden in de keukens op beide groepen. Sinds vorig jaar hebben we een moestuin om de kinderen te leren waar en hoe verschillende soorten groenten groeien, zij leren dat samen te verzorgen. Leren terwijl ze dolle pret hebben met zijn allen. Onlangs plaatste ze ook nog eens een vacature op onze website.

Website


Webdesign

BRNDTFY

Brndtfy is een klein, maar veelzijdig designbureau met meer dan 10 jaar ervaring in webdevelopment, design, drukwerk en digital marketing.

Zij zetten jouw ideeën om in een tastbaar resultaat. BRNDTFY bedenkt graag creatieve concepten en hebben hun vak gemaakt van de uitvoering. Ideeën worden vertaald naar een nieuwe huisstijl, een prachtige website of een sterk logo.

Website 


Heeft u een goed en gespecialiseerd bedrijf dat de moeite waard is om hier te vermelden en denkt u ons daarvan te kunnen overtuigen? Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl