Goede en gespecialiseerde bedrijven – regio Amsterdam

Goede en gespecialiseerde bedrijven - regio Amsterdam
Kaassie Kaassie uit de Pijp.

Goede en gespecialiseerde bedrijven – regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed en gespecialiseerd bedrijf? Wij delen onze ervaringen met goede en gespecialiseerde bedrijven maar al te graag met u.

Administratiekantoor

Nr1administraties

Zoekt u een administratiekantoor in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Wij werken prettig samen met boekhouders Rutger Baas en Nick Engels. Deze twee frisse en gedreven cijferkanonnen runnen gezamenlijk, met een passie voor het (financieel) administratieve vak het bedrijf nr1administraties. Met een gedegen financiële en administratieve vakkennis helpen ze iedere dag  ZZP-ers en MKB-ers tijd en geld te besparen.

“Als boekhouders zijn we natuurlijk gek op cijfers, maar ook op ondernemen. Daarom snappen we precies wat jij als ondernemer nodig hebt. Geen poespas, maar helder advies in begrijpelijke taal. Zodat jij het beste uit je onderneming kunt halen”, aldus de mannen van nr1administraties.

Website -> http://www.nr1administraties.nl/

Broodjeszaken 

Broodjeszaak

Kaassie Kaassie bij de Albert Cuyp beschikt over de heerlijkste vleeswaren, patés, binnen- en buitenlandse kaassoorten en allerlei zelfgemaakte verse salades. Alle combinaties van broodjes en beleg zijn mogelijk. En er staan gezellige mensen in de winkel waar je een leuk praatje met kunt houden. Openingstijden: maandag t/m zaterdag open van 08.00 – 17.30 uur.

Website -> https://albertcuyp-markt.amsterdam/winkel/kaassie-kaassie/

Hoveniers

Hoveniersbedrijf J. Kolk jr. B.V.

De medewerkers van Hoveniersbedrijf J. Kolk Jr. vormen een enthousiast team. Door het volgen van cursussen houden ze hun kennis op peil en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naast professionele en gemotiveerde hoveniers, werken ze ook uitsluitend met de beste materialen en beplanting. Een perfecte tuin opleveren die het droombeeld van hun klanten overtreft, dat is altijd het uitgangspunt van dit hard werkende Hoveniersbedrijf.

Website -> www.hoveniersbedrijfkolk.nl

Heeft u een goed en gespecialiseerd bedrijf dat de moeite waard is om hier te vermelden en denkt u ons daarvan te kunnen overtuigen? Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here