Zoek je een bijzonder vakantieverblijf in Amsterdam? Wellicht kan Vrije Tijd Amsterdam je inspiratie bieden in je zoektocht naar een bijzonder vakantieverblijf in Amsterdam. Bekijk in dit blog de mogelijkheden voor een bijzonder vakantieverblijf in Amsterdam.

Jachthaven Tineke Bakker in Amsterdam

Bij Jachthaven Amsterdam Tineke Bakker kun je vakantie vieren op een bijzondere manier. Zo kun je overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het centrum van Amsterdam.

De medewerkers van Jachthaven Tineke Bakker in Amsterdam geven dat je hier ideaal kunt overnachten. Je kun de havenlodges van Marina Parcs zelf ontdekken. Marina Parcs heeft een 4-persoons havenlodge liggen in de Jachthaven Tineke Bakker en in de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel ligt een 6-persoons havenlodge.

Rustig op het water overnachten

Volgens Tineke Bakker kun je er rustig op het water overnachten. Volgens de medewerkers van het bedrijf ben je dicht in de buurt van een hoop activiteiten die je kunt ondernemen in Amsterdam. Vanuit de E-harbour loop je naar de metrohalte waar lijn 51, 53 of 54 rijden naar het centrum van de stad. Vanuit jachthaven Tineke Bakker kun je tramlijn 14 of 26 nemen om in het centrum te komen.

Kleine en gezellige jachthaven

De medewerkers van dit bedrijf omschrijven de jachthaven als klein en gezellig. Vanaf de jachthaven kun je volgens het bedrijf genieten van een mooi uitzicht. Je kijkt uit over het water en ziet boten langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal.

Het bedrijf stelt dat als je in de 4-persoons havenlodge verblijft, dit een geweldige uitvalsbasis is om het centrum van de stad te bezoeken. De medewerkers geven aan dat je Jachthaven Tineke Bakker eenvoudig kunt bereiken. Deze Amsterdamse jachthaven ligt vlakbij ringweg A10 in Amsterdam.

Dit blog is onafhankelijk geschreven. We hebben hiervoor geen betaling ontvangen. We ontvangen alleen een commissie als je een boeking doet via de locatie pagina van het betreffende bijzondere verblijf.