WK Pootjebaden in Amsterdam-Noord

WK Pootjebaden in Amsterdam-Noord
foto: Erna Berends

WK Pootjebaden in Amsterdam-Noord

‘Het wordt een groot feest waarbij zoveel mogelijk mensen een bijdrage leveren aan deze recordpoging.’

Een groep ouderen uit Amsterdam-Noord zijn al wekenlang in training voor de wereldrecordpoging pootjebaden die woensdag 19 juli plaatsvindt in Tuindorp Oostzaan. Christina Grooteveld, oud-deelneemster van de Regenboog Groep is de stuwende kracht achter het WK Pootjebaden in Noord. Vorig jaar gingen er 73 tachtigplussers zingend en al per bus naar Texel voor het WK Pootjebaden. Dit jaar geen busreis maar het WK in eigen stad. Met dit spetterende evenement hoopt Christina Grooteveld het wereldrecord te verbreken en een hoop gezelligheid te creëren met de organisatie van een rommelmarkt, een optreden door het Harmoniecorps Tuindorp, diverse kinderactiviteiten en door het bakken van overheerlijke tosti’s om je vingers bij af te likken. Dit alles om de Hersenstichting financieel te ondersteunen.

Programma

  • 11.00 Start rommelmarkt met spullen & diverse lekkernijen
  • 14:30 Opening door acteur en oud-Tuidorper Peter Faber en Erna Berends, lid dagelijks bestuur Gemeente Amsterdam Noord
  • 15:00 Workshops, optredens en spelletjes
  • 17:00 Recordpoging met Ron en Ron
  • 19:00 Afsluiting muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp

Wanneer

Woensdag 19 juli, 11.00-19.00, de recordpoging vindt plaats om 17.00

Waar

Pierenbad Tuindorp Oostzaan, Plejadenplein 34, 1033 VL Amsterdam

Meer informatie

Wil je meer weten over het WK pootjebaden? Bel met het Huis van de Wijk de Evenaar 020 238 2973 of stuur een e-mail naar Maria Dienaar, mdienaar@dock.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Aftellen buitenzwemmers Mirandabad weer begonnen