vrijetijdamsterdam.nl op Snapchat

vrijetijdamsterdam.nl op Snapchat

Amsterdam, 22 januari 2017 – Ok, ok, ok, we konden natuurlijk niet achter blijven en daarom zijn wij sinds enkele dagen ook actief op Snapchat.

Wil je op de hoogte blijven van de Snapchat gebeurtenissen van VTA dan zijn wij te volgen via de volgende Snapchat naam:

RikVerkaik

Over Vrije Tijd Amsterdam

OVER VTA

VTA is een online media- en entertainment bedrijf in Amsterdam. VTA heeft als primaire doelen haar websitebezoekers te informeren en te entertainen door op originele wijze verslag te doen van activiteiten en events in de stad en anderzijds door de organisaties en organisatoren hierachter op een aantrekkelijke manier te belichten. Waar andere het bekende nieuws belichten, creëert VTA juist de achtergrond van het nieuws van de stad.

VTA beschikt over de kwaliteit om uw organisatie, activiteit of evenement, door middel van specifieke media-aandacht, net dat zetje in de goede richting te geven waardoor u positief onder de aandacht van uw doelgroep komt.

Heeft u moeite met het creëren van content. VTA neemt dit graag voor u uit handen en beschikt over specialisten die zich in uw organisatie of evenement verdiepen en in samenspraak met u content creëren voor uw eigen website en social media kanalen. U kunt deze content ook inzetten bij externe media.

vrijetijdamsterdam.nl