Village Market op Zonneplein in Amsterdam-Noord
Zonneplein Foto: Marion Golsteijn

Village Market op Zonneplein in Amsterdam-Noord

Zondag 25 juni staat op het Zonneplein in Amsterdam-Noord het evenement ‘Village Market’ op het programma. Amsterdam Village Market is volgens de organisatie het jongste en gezelligste marktfestival van Amsterdam.

Belevenissen

Voor iedereen is iets te beleven deze dag: van een lekker ijsje in de zon tot een pilsje op het terras, van een ritje in de zweefmolen tot een dansje wagen bij de fanfare of lekker vinylplaatjes snuffelen terwijl de kinderen bellen blazen. Ook kun je je haar in een heus suikerspinkapsel laten spuiten door Coupe du Compress.

Buurtkramen

Op de buurtkramen vind je duurzame producten, Zaanse streekproducten en ook de schatten van de buurtzolders. Je kunt (bio-)suikerspin eten, tosti’s en soep bij de Tuindorpse Tantetosti, verse groenten van Noordoogst en een drankje bij Lokaal Spaanders. ’s Middags kun je ook genieten van het succesvolle musical-matinee van Bridges of Madison County in het Zonnehuis-theater.

Zonnehuis theater

De zomereditie van Village Market valt samen met de succesvolle musical-matinee in Zonnehuis-theater op hetzelfde plein: Bridges of Madison County.

Meer informatie

Meer informatie lees je via de Facebook-pagina van Village Market.

vrijetijdamsterdam.nl

SummerShow op NDSM in Amsterdam-Noord

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting