Prachtig eerbetoon aan George Michael
De Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Prachtig eerbetoon aan George Michael

In poptempel Paradiso heeft vanavond een prachtig muzikaal eerbetoon aan de op 1e kerstdag overleden George Michael plaatsgevonden. In een uitverkochte concertzaal brachten onder meer Trijntje Oosterhuis, Jett Rebel, Rob de Nijs, Do, en een aantal andere artiesten samen met het publiek een schitterende ode aan de immens populaire Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent.

Last Christmas pakte en ontroerde de zaal 

De liedjes werden door de artiesten maar ook zeker door de begeleidende muzikanten met volle passie ten gehore gebracht. Het een-na-laatste liedje ‘Last Christmas’ pakte en ontroerde de zaal zichtbaar en het concert werd met enorme overgave afgesloten met het nummer ‘Freedom’. Maar ook de andere nummers pakte de zaal en vermaakte het publiek. 

Een livestream beschikbaar gesteld door Paradiso

Doordat de gratis kaarten voor het evenement al vroeg waren uitverkocht werd er een livestream beschikbaar gesteld door Paradiso zodat iedereen het evenement toch live kon meemaken. Naar verluidt is de livestream door een zeer groot aantal mensen bekeken. Hoeveel het er precies zijn geweest is tot nu toe nog niet bekend gemaakt. 

vrijetijdamsterdam.nl