PODCASTFENOMEEN NO SUCH THING AS A FISH NAAR AMSTERDAM EN GRONINGEN

PODCASTFENOMEEN NO SUCH THING AS A FISH NAAR AMSTERDAM EN GRONINGEN
NO SUCH THING AS A FISH

PODCASTFENOMEEN NO SUCH THING AS A FISH NAAR AMSTERDAM EN GRONINGEN

Het team achter de award winnende podcast No Such Thing As A Fish komt voor het eerst naar Nederland. Dan, James, Anna en Andy begonnen als researchers voor de populaire BBC-show QI, en daaruit ontstond de populaire en hilarische podcast No Such Thing As A Fish. En nu brengen ze hun uiterst vermakelijk show vol feitjes en wetenswaardigheden op 28 mei naar De Meervaart in Amsterdam en op 29 mei naar De Oosterpoort in Groningen. Tickets zijn direct te koop.

No Such Thing As A Fish bestaat uit Dan Schreiber, Andrew Hunter Murray, Anna Ptaszynski en James Harkin. Ze werkten samen als researchers van de bekende BBC-quiz QI, waar Stephen Fry lang de presentatie voor deed en Alan Davies al jaren een vast panellid van is. De podcast ontstond omdat veel grappige feiten de uitzending niet haalden. Daarom gingen de vier rond een microfoon zitten om een podcast te maken met hun favoriete wetenswaardigheden.

De podcast heeft meer dan 1,5 miljoen downloads per week. Direct bij de lancering in 2014 noemde Apple het “Best New Podcast” van het jaar. In 2016 en 2017 stond het in de top 10 van meest gedownloade podcasts. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is No Such Thing As A Fish een van de grootste Britse podcasts.

Die podcast is nu vertaald naar een liveshow. No Such Thing As A Fish – Live behandelt de meest merkwaardige, krankzinnige en hilarische feiten op het podium. De show bestaat uit een live, ongescripte podcast, met daarvoor nog een helft waarin het team alle buitengewone en bizarre dingen bespreken die ze gedurende hun tour tegenkwamen. Verwacht feitjes, veel grappen en verhalen over bijvoorbeeld de genitaliën van een octopus, de fagot van Charles Darwin en alles daar tussenin.

Ze treden overal ter wereld op en verkopen onder meer Hammersmith Apollo in Londen en het Sydney Opera House uit. Ook schreven ze twee boeken en maakten ze twee seizoenen de BBC2 show No Such Thing As The News.

Voor iedereen met een gezonde honger naar kennis, woordspelingen en geweldige grappen is dit een onmisbare show.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Navarone support act van Bon Jovi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here