Parkeren in Amsterdam! Welke opties heb je?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wil je parkeren in Amsterdam? Weet je alleen niet waar je in Amsterdam kunt parkeren? Voordat je in de stad gaat parkeren is het goed om te weten dat hier vaak wel veel kosten bij komen kijken. Ben je echt van plan om met de auto naar de stad te komen? En weet je niet wat de parkeermogelijkheden zijn? Dan hebben we mooie nieuws voor je! Wij van Vrije Tijd Amsterdam hebben een mooi artikel voor je geschreven. In het overzicht tref je een groot aantal parkeergarages om te parkeren in Amsterdam.

Q-Park Nieuwendijk

Ben je op zoek naar een parkeergarage in de buurt van de Nieuwendijk? Dan is Q-Park Nieuwendijk voor jou eventueel een goede optie. Deze parkeergarage is gelegen aan de Nijwezijds Kolk en ligt in de buurt van de Kalverpassage.

Adres: Nieuwezijds Kolk 18

ParkBee De Wittenkade

In de buurt van het Westerpark in Amsterdam-West kun je onder andere parkeren bij ParkBee De Wittenkade.

Adres: De Wittenkade 24

ParkBee Kalverstraat

Winkelen in de Kalverstraat, Leidsestraat of straten rondom de Kalverstraat? Dan is het voor jou eventueel een optie om je auto te stallen in ParkBee Kalverstraat. Deze parkeergarage is gelegen in de Kalverpassage. De garage is onderdeel van Q-Park.

Adres: Singel 451C

Markenhoven Parkeergarage

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan het Waterlooplen, Koninklijk Theater Carre of bezoek je een andere activiteit in het centrum van Amsterdam? Je kunt dan parkeren in Parkeergarage Markenhoven aan het Waterlooplein.

Adres: Anne Frankstraat 220

Q-Park Museumplein

Ga je naar het Museumplein voor een demonstratie in Amsterdam? Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan een van de musea die gelegen zijn in het Museumkwartier? Dan is het goed om te weten dat er zich een parkeergarage onder het Museumplein bevindt. Deze parkeerlocatie wordt beheerd door Q-Park Museumplein.

Adres: Van Baerlestraat 33B

Q-Park Oostpoort

In Oostpoort kun je parkeren bij Q-Park Oostpoort. Oostpoort is eenwijk in Amsterdam Oost en ligt vlakbij de Watergraafsmeer.

Adres: Polderweg 92

Parkeergarage Museum Quarter Amsterdam

Deze parkeergarage bevindt zich in het Hotel NH Amsterdam Museum Quarter. Deze locatie om te parkeren is gelegen in hartje Amsterdam. De garage licht in de buurt van plekken zoals Het Concertgebouw, Stedelijk Museum, Rijksmuseum, Van Gogh Museum en de Albert Cuypmarkt.

Adres: Nicolaas Maesstraat 2A

ParkBee Overtoom

Deze parkeergarage ligt aan de Tweede Huygensstraat in Amsterdam. Er zijn hier 60 parkeerplekken om te parkeren.

Adres: Tweede Constantijn Huygensstraat 4

Q-Park Byzantium

Deze garage om te parkeren ligt aan de Tesselschadestraat in de hoofdstad. Plekken in de buurt van deze parkeergarage zijn onder andere De Balie, Holland Casino, Leidseplein, Melkweg en de Paradiso.

Adres: Tesselschadestraat 1G

ParkBee Amsterdam Marriott Hotel

Zoek je naar een plek om te parkeren in het centrum van de stad? Wellicht is het voor jou interessant om te parkeren in de garage van Amsterdam Marriot Hotel. Deze garage licht op korte loofafstand van het Leidseplein.

Adres: Stadhouderskade 12

Museumplein Bus Q-Park

Q-Park Museumplein Bus ligt in de Paulus Potterstraat in Amsterdam. In de buurt ligt bijvoorbeeld de Van Baerlestraat of P.C. Hoofstraat. Er zijn in de buurt musea zoals het Rijksmuseum, Moco Museum, Van Goghmuseum en Diamant Museum Amsterdam.

Adres: Paulus Potterstraat 1