Online advertentie mogelijkheden in Amsterdam

Online advertentie mogelijkheden in Amsterdam

Online advertentie mogelijkheden in Amsterdam 

Bent u op zoek naar online advertentie mogelijkheden in Amsterdam? Dat kan uitstekend via de website van Vrije Tijd Amsterdam! Vrije Tijd Amsterdam is een media bedrijf in Amsterdam. Voor u een ideale mogelijkheid om met uw product/dienst, via gerichte advertentiemogelijkheden onder de aandacht te komen van het Amsterdamse publiek.

Hoofdzakelijk publiceren we redactionele bijdragen over Amsterdam m.b.t. sport, uitgaan, lifestyle, fashion, business en cultuur. Onze doelgroep bestaat uit ruim 95 procent Amsterdammers. De grootste groep is tussen de 25 en 34 jaar.

Website bezoeken en volgers op diverse social media kanalen

Momenteel wordt vrijetijdamsterdam.nl 17.000 keer per maand bezocht, waarvan er 15.000 unieke bezoeken zijn en 20.000 paginaweergaven. Op social media hebben we meer dan 10.000 volgers. We begeven ons op Linkedin, Twitter, Snapchat, Instagram, Facebook en Pinterest.

Entertainen via leuke en unieke teksten

Primair doel is bezoekers van vrijetijdamsterdam.nl te informeren en te voorzien van nieuwsberichten en te entertainen via unieke leuk geschreven teksten en media bijdragen. Deze media bijdragen/artikelen zijn geschreven volgens de laatste SEO richtlijnen.

Artikelen Koninklijke Bibliotheek in Den Haag waardig

Onlangs werd bekend dat de artikelen van VTA zullen worden bewaard in de archieven van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag als ‘digitaal erfgoed.’ Dat zegt iets over de kwaliteit van onze content en daar zijn we trots op.

Anno 2018 is online vindbaarheid van uw organisatie, dienst of product, van essentiële waarde om bij te kunnen blijven ten opzichte van vergelijkbare bedrijven en uw ambities c.q. groeimogelijkheden waar te kunnen maken.

Webvertising speelt hierbij een grote rol. Webvertising een verzamelnaam voor het benaderen van uw doelgroep door middel van online kanalen. Advertorials, Native Content, Bannering en Linkbuilding zijn onze voornaamste advertentiemogelijkheden.

VTA schrijft voor u graag originele teksten

Naast webvertising speelt content via uw eigen website een grote rol. U moet dan denken aan eigen, originele en specifieke teksten van hoog niveau gericht op uw dienstverlening en geschreven volgens de actuele SEO richtlijnen. Vrije Tijd Amsterdam is hierin gespecialiseerd en neemt dit graag voor u uit handen. Mocht u zodoende een tekstschrijver in Amsterdam zoeken kunt u gerust contact met ons opnemen.

Gedetailleerde inhoud over de diensten en prijzen van Vrije Tijd Amsterdam kunt u bekijken via onze tariefkaart waar u tevens de contactgegevens van VTA vindt, mocht u interesse c.q. meer informatie nodig hebben.

vrijetijdamsterdam.nl

Tip: neem ook eens een kijkje op verzamelgids.nl!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here