Laatste nieuws – Goede Doelen Amsterdam

Laatste nieuws – Goede Doelen Amsterdam
Help jij zwervers of werk je voor een ander goed doel? Neem contact op met VTA. Photo: flickr.com

Laatste nieuws – Goede Doelen Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed doel in Amsterdam? Volg dan het blog van Vrije Tijd Amsterdam met nieuwsberichten m.b.t. goede doelen in Amsterdam.

Bent u zelf werkzaam voor een goede doelen organisatie? En heeft u nieuws dat het vermelden waard is? Stuurt u dan graag een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl zodat we kunnen beoordelen of het een publicatie waard is.

19 januari 2019

Steun een Amsterdammer als maatje, buddy of coach

“We stellen jou graag voor aan een stadsgenoot die zich verloren voelt, bijvoorbeeld door dakloosheid, schulden of psychische problemen. Samen ga je sporten, administratie op orde brengen, een nieuw netwerk opbouwen of wegwijs worden in de stad”, aldus de vrijwilligers van De Regenboog Groep! En er zijn nog veel meer vrijwilliger vacatures waarmee u door de invulling hiervan van grote waarde kan zijn in en voor Amsterdam. Neem snel een kijkje de website van De Regenboog Groep!

Website: https://deregenboog.org/vrijwilligerswerk-Amsterdam

19 januari 2019 

ViiA is het uitzendbureau voor vrijwilligers in Amsterdam Oost. Dankzij jarenlange ervaring is ViiA een specialist in het matchen van vraag en aanbod. Met een gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk en de persoonlijke contacten met hun vrijwilligers hebben ze al vele succesvolle matches kunnen maken. Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je zelf werken als vrijwilliger? Neem dan een kijkje op de website van ViiA!

Website: https://viiA.nl


vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje in ons blog Politieke Partijen Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here