Heb jij last van een gebroken hart? Heb jij last van een gebroken hart of daar weleens last van gehad? En met name moeite met de verwerking van dat vervelende gevoel waarmee je daarna mee te maken hebt? Je bent niet de enige, hoor. Doorgaans doorgaat iedereen die aan ‘de kant geschoven’ is een enorm rotgevoel dat niet binnen 1, 2 of 3 dagen vertrokken is maar aanhoudt over een langere periode.

Heb jij last van een gebroken hart?

Heb jij last van een gebroken hart of daar weleens last van gehad? En met name moeite met de verwerking van dat vervelende gevoel waarmee je daarna mee te maken hebt? Je bent niet de enige, hoor. Doorgaans doorgaat iedereen die aan ‘de kant geschoven’ is een enorm rotgevoel dat niet binnen 1, 2 of 3 dagen vertrokken is maar aanhoudt over een langere periode. Speciaal voor deze ‘wrakstukken’ of ‘wrakstukken’ in wording of mensen die dat weleens geweest zijn organiseert het Tropenmuseum in Amsterdam-Oost in het weekend van 9 en 10 maart het evenement ‘Heartbreak hotel’.

‘Ongeloof, verdriet, verslagenheid, woede, wraak en weer opkrabbelen.. Ken jij het gevoel van een gebroken hart? Worstel je met de liefde en relaties? Zorg voor jezelf of een ander en kom bij in het tijdelijke Heartbreak Hotel’, is te lezen in de Facebook-event pagina die door de organisatie is opgezet.

Daarnaast wordt op die speciale facebook-event pagina onder meer aangegeven dat iedereen de liefde viert maar vragen ze zich af wie er aandacht heeft voor gebroken harten en dat liefdesverdriet na een liefdesbreuk in alles lijkt op een lichte depressie.

Het programma krijgt onder andere medewerking van Babs Gons, Roel van Duijn, Lina Issa, Agnes Matthews, Kaouthar Darmoni, Derek Otte, Susan Smit, Marion Pauw, Joke Hermsen Zanggroep Blackharmony en Jean-Pierre Van de Ven.

Voor alle ins en outs en de laatste informatie kunt u het beste een kijkje nemen op de speciale ‘Heartbreak Hotel’ event pagina.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Festival Liefde Stad donderdag officieel van start gegaan