Filosofisch Lab in De Nieuwe Liefde: Hoe ga ik om met m’n irritante collega?

Filosofisch Lab: Hoe ga ik om met m’n irritante collega?
De Nieuwe Liefde

Filosofisch Lab: Hoe ga ik om met m’n irritante collega?

Heeft eenzaamheid zin? Hoe ga ik om met m’n irritante collega? Waarom ben ik zo perfectionistisch? In de workshop van het Filosofisch Lab gaan ze in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers jouw eenvoudige of complexe vraag onderzoeken. Deelnemers worden geacht hun eigen denkpatronen te doorbreken en er wordt geoefend op een nieuwe manier van kijken naar dilemma’s uit je eigen leven. Denkoefeningen en schrijfopdrachten helpen volgens de organisatoren afstand te nemen en brengen je bij de kern van het vraagstuk. “Door de vraag te verhelderen, kom je tot een antwoord. Iedereen brengt een eigen kwestie in en gaat volgens de beproefde methode aan de slag”, aldus de organisatie van de workshops.

Wat is het Filosofisch Lab?

Het Filosofisch Lab heeft in zijn zevenjarig bestaan al voor veel deelnemers een doorbraak opgeleverd. De denkoefeningen en schrijfopdrachten helpen je afstand te nemen van je vraagstuk en brengen je bij de kern van je dilemma. Door de vraag te verhelderen, kom je tot een antwoord. Iedereen brengt een eigen kwestie in en gaat volgens de beproefde methode aan de slag onder leiding van twee ervaren filosofen.

Begeleiding

Mita Visser zet aan tot creatiever werken en denken waardoor het leven leuker en overzichtelijker wordt. Meer over Mita Visser. Kiki Verbeek begeleidt trainers, coaches en adviseurs bij het verwoorden van een glashelder verhaal waarmee ze zichzelf zichtbaar, herkenbaar en super aantrekkelijk maken.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: nieuwe opleiding voor digitaal talent