Evers en BN’ers halen € 129.560 op voor Ronald McDonald Kinderfonds
Edwin Evers

Evers en BN’ers halen € 129.560 op voor Ronald McDonald Kinderfonds

Edwin Evers heeft samen met een aantal andere BN’ers, deelnemers, sponsors, vrijwilligers en kijkers, zaterdag met de sponsorloop ‘Evers staat op Run’ bijna 1,3 ton opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

“Met dit geweldige bedrag kan het Ronald McDonald Kinderfonds vier nieuwe verblijven realiseren in het Ronald McDonald Huis in Groningen. Hier logeren ouders van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen”, aldus de populaire radiozender 538 op haar website.

Aan de run, in het Science Park in Amsterdam, deden elfhonderd lopers mee. Naast Evers deden ook bekende Nederlanders mee zoals RTL-nieuwslezer Merel Westrik, modeontwerpster Olcay Gulsen en Late Night-presentator Humberto Tan. Kim Kötter rende samen met tien finalisten van Miss Nederland. Zangers Jeroen van der Boom en Gerard Joling liepen niet alleen mee maar traden ook op.

Ali B

Nadat team Evers Staat Op, de 538-luisteraars en alle bekende vrienden van de show de  finish streep waren gepasseerd, kwamen Ali B, Rolf Sanchez en Brace het podium op om het feestje compleet te maken! Ali B begaf zich tijdens het optreden nog tussen het vrolijke publiek.

vrijetijdamsterdam.nl

We schreven ook over de Gerrie Knetemann Classic. Wellicht vind je dit ook leuk om te lezen.