Word jij de nieuwe coördinator van dé Trans Art School?

TransAmsterdam is op zoek naar verschillende coordinatoren voor dé Trans Art School. In deze school bieden ze de deelnemers een diversiteit aan workshops en trainingen gericht op awaress en empowerment. TransAmsterdam is de transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle. Deze organisatie organiseert, café InClusion, themabijeenkomsten, workshops op de Trans Art School en verschillende kunst en culture events.

Taakomschrijving

*I.v.m. met coronavirus houden we ons aan de RIVM richtlijnen: 1,5 meter afstand houden‎ en werken we thuis. Zodra het weer mogelijk is werken we op locatie.

Je taken zijn o.a.

  • interne communicatie binnen het team

  • planning maken voor docenten en teamleden

  • verslaglegging en draaiboek maken

  • afstemming en overleg met vaste team en bestuur m.b.t. activiteiten en aanpak

  • planning maken workshops, bijeenkomsten per jaar

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Flexibele instelling. Organisatie- en improvisatietalent. Communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) Nederlands. Je bent zorgvuldig en integer. Je kunt goed omgaan met mensen. Je schakelt snel van de een naar de andere taak. Goed kunnen samenwerken, werken vanuit huis of op locatie? Goed bereikbaar via de mail, skype en app? Je wilt je inzetten voor een transgender organisatie?

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

Je kunt meedoen aan onze workshops en themabijeenkomsten.

Wat krijg je er voor terug?

Kennismaking met leuke mensen met diverse achtergronden. Een enthousiast en creatief team. Goede samenwerking en een flexibel in te delen functie.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

In een team leren werken, nieuwe mensen ontmoeten, evenementen helpen organiseren.

Werktijden

In overleg.

Hoe kom je in aanmerking?

Belangstelling om ons team te ondersteunen stuur een mail met je gegevens, foto en motivatie naar info@transamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Hou patatkraam Waterlooplein open