INTRODUCTIE VRIJE TIJD AMSTERDAM

INTRODUCTIE VRIJE TIJD AMSTERDAM

INTRODUCTIE VRIJE TIJD AMSTERDAM

Beste Lezers,

Omdat wij nu ongeveer een ‘jaartje’ zijn gestart met de website vrijetijdamsterdam.nl, en (gelukkig) nog altijd een hoop nieuwe bezoekers mogen verwelkomen op onze website, vonden wij het een mooi moment om VTA nog eens kort aan u te introduceren.

VTA 

VTA is een online media- en entertainment bedrijf in Amsterdam. VTA heeft als primaire doelen haar websitebezoekers te informeren en te entertainen door op originele wijze verslag te doen van activiteiten en events in de stad en anderzijds door de organisaties en organisatoren hierachter op een aantrekkelijke manier te belichten. Waar anderen het bekende nieuws belichten, probeert VTA juist de achtergrond van het nieuws in de stad te creëren.

Doelgroepen

Sport & Lifestyle, onze bezoekers hebben een gemiddelde leeftijd tussen de 18 en 34 jaar. Amsterdam heeft veel sportverenigingen. Zij vinden het fantastisch om media-aandacht te krijgen. VTA promoot deze clubs met veel plezier. Wij volgen momenteel handbal-, voetbal-, basketbal-, volleybal- en rugbyclubs. Naast sport heeft lifestyle een steeds nadrukkelijkere rol in de huidige samenleving. Wij publiceren qua lifestyle onder meer over gezonde voeding, fitness en leefstijl.

Cultuur & Uitgaan, onze bezoekers hebben in deze categorie een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 44 jaar. Amsterdam heeft een bruisend nachtleven met vele nachtclubs en festivals en staat bol van de diverse eet- en drinkgelegenheden zoals restaurants, cafés en plekken om heerlijk te lunchen. De stad is rijk aan een groot aantal culturele instellingen welke zich grotendeels bevinden in historische Rijksgebouwen. VTA draagt er graag aan bij deze diversiteit bloeiend en levendig te houden.

Fashion, deze doelgroep heeft een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 34 jaar. Fashion is in een wereldstad als Amsterdam niet weg te denken. Van de negen straatjes, tot de Ferdinand Bolstraat, van de Bijenkorf tot het chique Vogue festival in het Amstel Hotel. VTA vindt het ontzettend leuk om aandacht te besteden aan fashion zodat de modebewuste Amsterdammer niets tekort schiet.

Adverteren middels specifieke media-aandacht

VTA beschikt over de kwaliteit om uw organisatie, activiteit of evenement, doormiddel van specifieke media-aandacht, net dat zetje in de goede richting te geven waardoor u positief onder de aandacht van uw doelgroep komt.

Bedrijfsgerichte Content Creatie

Heeft u moeite met het creëren van content. VTA neemt dit graag voor u uit handen en beschikt over specialisten die zich in uw organisatie of evenement verdiepen en in samenspraak met u content creëren voor uw eigen website en social media kanalen. U kunt deze content ook inzetten bij externe media.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diensten van VTA? Wij verwijzen u dan naar de service pagina op deze website. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch te woord staan via telefoonnummer 06-21222098 of u kunt een e-mail sturen naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

Met vriendelijke groeten,

INTRODUCTIE VRIJE TIJD AMSTERDAM

Rik Verkaik,

Hoofdredacteur

Vrije Tijd Amsterdam / VTA / vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Wordt supporter van Vrije Tijd Amsterdam