Commotie op Albert Cuyp na steekpartij

Commotie op Albert Cuyp na steekpartij
Photocredits: vrijetijdamsterdam.nl

Commotie op Albert Cuyp na steekpartij

Commotie op de Albert Cuyp zaterdagmiddag. Na een steekincident midden op de Albert Cuyp markt snelden een hoop politieagenten zich met auto of politiemotor richting de markt in de Pijp. Terwijl de markt op een groot deel ‘gewoon’ door ging zorgde politie, burgers en later ambulancepersoneel voor hulpverlening.

Er leken twee slachtoffers te zijn waarvan er één hevig bloedend in het midden tussen de marktkramen lag. Een andere man leek aan de achterkant ook getroffen en kreeg hulp. De plek waar het drama zich voltrok werd later afgezet door politie, terwijl ook de Koninklijke Marechaussee van de DNB een kijkje was komen nemen.

De trauma helikopter kwam aangevlogen maar het leek erop dat het ernstig getroffen slachtoffer al in de ambulance was meegenomen richting het ziekenhuis. De politie kon ter plaatse nog niks zeggen over het voorval.

Update:

Meerdere media melden dat het om een ruzie ging tussen twee marktkoopmannen en een waterpijpeigenaar. Laatst genoemde schijnt doorgedraaid te zijn geweest met als gevolg twee slachtoffers.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here