BRANDWEER OOSTZAAN UITGERUKT VOOR BUITENBRAND

BRANDWEER OOSTZAAN UITGERUKT VOOR BUITENBRAND
Credits Brandweer Oostzaan
BRANDWEER OOSTZAAN UITGERUKT VOOR BUITENBRAND

De eerste uitruk van de avond kwam om half acht. Het ging om een kleine buitenbrand aan de Clusiusstraat in Zaandam. Deze hebben we met 1 hoge druk straal geblust. Verder geen bijzonderheden. Terug aan de oliebollen! Dat nieuws maakt de brandweer in Oostzaan zojuist bekend via een speciaal voor de jaarwisseling ingerichte FB pagina.

Via deze pagina kunnen geïnteresseerden live op de hoogte blijven van de actualiteiten en ontwikkelingen van de brandweer.

Eerder op de avond gaf de brandweer aan dat de dienst was begonnen. “VOERTUIGCONTROLE. We beginnen met een rondje om de auto om te controle of we alles hebben en of alles het doet. Het voertuig dat we vanavond het vaakst zullen gebruiken zal de tankautospuit zijn, met roepnummer 11-4031. Maar ook de Waarschuwing & Verkenningsdienst 11-4081 en de boot 11-4011 controleren we voor de avond”, aldus de Brandweer.

Vorig jaar rukte brandweer Oostzaan in totaal zes keer uit. De groep bestaat tijdens de jaarwisseling uit 8 vrijwilligers die piepdienst hebben.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige drukte oudjaarsavond op Rembrandtplein