Bijzondere muziek op sfeervolle locaties tijdens Hortusfestival

Bijzondere muziek op sfeervolle locaties tijdens Hortusfestival

Bijzondere muziek op sfeervolle locaties tijdens Hortusfestival

Van 25 juli tot en met 11 augustus 2018 kunt u een bezoekje brengen aan het Hortusfestival. Tijdens dit festijn kan er genoten worden van prachtige klassieke muziek tijdens Nederlands groenste zomerfestival voor kamermuziek. Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival is gestart.

VIP arrangementen en speciale kaarten voor jongeren tot en met 15 jaar

De organisatie komt op de proppen met een geheel vernieuwde website waar u het programma per dag of per locatie kunt bekijken en meteen online kaarten kan kopen. Nieuw dit jaar zijn de VIP arrangementenen en speciale kaarten voor jongeren tot en met 15 jaar.

Botanische tuinen in diverse Nederlandse steden

Tientallen concerten in de prachtige oranjerieën en palmenkassen van botanische tuinen zullen plaatsvinden in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Wageningen en de Zweedse kerk in Rotterdam.

Leven na dood en onsterfelijkheid

Is er een leven na de dood, een hiernamaals of een dodenrijk? Zijn we onsterfelijk? Of zijn we juist radicaal sterfelijke wezens, zoals de gehele natuur dat is: de dood als het simpele einde… Bij deze vraagstukken wordt stilgestaan tijdens het festival.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Leuke dingen doen Amsterdam maandag 9 juli 2018 

Gerelateerd artikel: rondleidingen door de Hortus