Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 21 december

Amsterdam - Leuke dingen doen - woensdag 21 december
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 21 december

Hallo Amsterdam, voor woensdag hebben wij weer een aantal leuke activiteiten voor jullie op een rijtje gezet. Maak er een mooie  dag van!

Schaatsen op het Rembrandtplein natuurlijk! We brachten al een bezoekje aan dit gezellige event in de binnenstad. Check meer weten.

Meer weten >>

Op diverse locaties en tijden is in Amsterdam van 14 t/m 25 november voor de ‘Amsterdamse’ filmliefhebbers een nieuwe editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam. IDFA biedt een onafhankelijke en inspirerende plek waar publiek en professionals terecht kunnen voor een pluriform aanbod documentaires van hoge kwaliteit.

Meer weten >>

12:30 uur. Concertgebouw

Gratis lunchconcert!!!

Meer weten >>

15:00 uur. OBA Oosterdok

Vertalen voor je ouders. Legio kids doen dat dagelijks, gewoon tussen het voetballen, vlogs kijken en huiswerk maken door. Denk aan kids van ouders met een fysieke of verstandelijke beperking of die de omgevingstaal niet machtig zijn.

Meer weten >>

17:00 uur. De Balie Van de correspondenten van de Balie LIVE. De correspondenten brengen nieuws van over de hele wereld. Wat zijn de belangrijkste verhalen die ze afgelopen jaar brachten? Hoe lastig is het om te werken in een wereld waar journalistiek steeds vaker onder druk staat? Deze vragen staan onder andere centraal.

Meer weten »

17:00 uur VondelCS – Vondel College: Instagram Stories. Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur!

Meer weten »

Wist u dat:

Er bij BAC een dubbeltentoonstelling te zien is van Sarai van de Boel, waarin ze twee kanten laat zien van haar onderzoek naar de dierenzielen: het onderwerp hetzelfde is , de uitwerking, het idee dat overgedragen wordt en het beeld totaal anders zijn? De tentoonstelling gratis te bezoeken is?

Meer weten >>

18:00 uur. Westergasfabriek – Tinctures, Teas & Herbal Remedies. Het perfecte moment om betekenisvolle kerstcadeautjes te kopen of om nieuwe manieren te vinden om jezelf te verwennen. 

Een herbalist komt delen wat hij heeft geleerd in de tijd dat hij in Griekenland werkte. Kom naar Emporium of Wonders voor een leuke, leerzame avond.

Meer weten »

20:30 uur. Theater Bellevue – Quite Discontinuous. SHIFFT / Jasper van Luijk. Jasper van Luijk weet met zijn precieze en pijnlijk scherpe choreografie zijn fascinatie voor levenloosheid te vangen in een pas-de-trois van de rouw. Hoe reageren we op de dood van een dierbare en hoe herdefinieert een groep zich als er een speler ontbreekt?

Meer weten »

20:30 uur. Toomler – Comedytrain try-out. Op woensdag in Toomler de Comedytrain try-out! Een avond waarop (aspirant)leden van Comedytrain nieuw materiaal komen uitproberen.

Meer weten »

20:30 uur. LAB 111

De presentatie van het kunstwerk As Long As Possible (2017) van Juha van Ingen is een extensie van de serie Cultural Matter bij LIMA in 2018. In het verlengde van dit programma zal het werk van Van Ingen worden besproken binnen de context van digitale kunst en kunsthistorische context en nieuwe conserveringsstrategieën tijdens twee avondprogramma’s met verschillende sprekers.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex

“Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen,

quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (Deel 1)”

Liefs, Daniël Arends

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here