Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 11 januari

Amsterdam - Leuke dingen doen – vrijdag 11 januari
Koninklijk Theater Carré. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 11 januari

Juppie! Het weekend staat weer voor de deur! Nog geen plannen gemaakt? Neem dan maar een kijkje naar de tips hieronder.

20:00 uur. CREA – Easyjam & Superscene easylaughs. Easylaughs is een internationaal geïmproviseerde comedy-groep gevestigd in CREA. Elke vrijdagavond zetten ze een volledig geïmproviseerde show op (in het Engels).

Voor meer details zie evenement CREA – Easyjam & Superscene easylaughs.

20:00 uur. Carré – Kadim Al Sahir – European tour 2019. De internationaal vermaarde Arabische zanger Kadim Al Sahir komt naar Nederland voor een eenmalig concert. Kadim Al Sahir is de populairste artiest in de Arabische wereld.

Voor meer details zie evenement Carré – Kadim Al Sahir – European tour 2019.

20:15 uur. De Kleine Komedie – Groot Succes 2. Ronald Snijders. Onder de hersenpan van deze woordenman kookt een lettersoep vol briljante taalvondsten, wonderlijke gedachten en krankzinnige spinsels. Eindelijk! Daar is-ie dan. De langverwachte en nu al legendarische opvolger van Groot Succes.

Voor meer details zie evenement De Kleine Komedie – Groot Succes 2.

20:15 uur. Comedy Café – Stand-up Comedy Show(NL). Knallende line-up show met pro comedians en een scherpzinnige MC. We sluiten de shows altijd spetterend af met een bekende headliner die tot de top van de Nederlandse stand-up behoort.

Voor meer details zie evenement Comedy Café – Stand-up Comedy Show(NL).

20:15 uur. De Meervaart – New Belcanto: Opera Meets Jazz | Mike del Ferro e.a. Mike del Ferro kwam op het idee om jazz te combineren met klassieke Italiaanse opera. Het resulteerde in twee albums en optredens over de hele wereld.

Voor meer details zie evenement De Meervaart – New Belcanto: Opera Meets Jazz.

20:30 uur. Frascati – ASSAD. Wat als geen enkele keus de juiste blijkt en ‘de goede zaak’ niet bestaat? ASSAD is een mozaïekvertelling tegen de achtergrond van beslissende gebeurtenissen in de oorlog in Syrië.

Voor meer details zie evenement Frascati – ASSAD.

20:30 uur. De Roode Bioscoop – Oleg Lysenko & Peter d’ Hamecourt | In het spoor van de Russische ziel. Samen duiken muzikant Oleg Lysenko (accordeon & bayan) en schrijver/journalist Peter d’ Hamecourt een avond lang in het spoor van de Russische ziel.

Voor meer details zie evenement De Roode Bioscoop – Oleg Lysenko & Peter d’ Hamecourt.

20:30 uur. Podium Mozaïek – Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat vreemd. Uit maar liefst 22 inzendingen selecteerden het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Stichting Nieuwe Helden vijf deelnemers aan het Jazz Orchestra Gaat Vreemd. Een niet geringe opgave!

Voor meer details zie evenement Podium Mozaïek – Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat vreemd.

21:00 uur. Frascati – Het principe van verdwijnen. Als onze beleving en herinneringen subjectief zijn, waar blijft de waarheid dan? Welke verhalen vertellen wij onszelf om de werkelijkheid mee te bedekken, om onszelf te troosten?

Voor meer details zie evenement Frascati – Het principe van verdwijnen.

vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 10 januari.