Boekpresentatie: Het lammetje dat een varken is

Boekpresentatie: Het lammetje dat een varken is

Op vrijdag 24 februari vanaf 20.00 uur staat er in het OBA Theater van de Centrale OBA een bijzondere boekpresentatie op het programma. Auteurs Pim Lammer en Milia Praagman presenteren dan hun nieuwste boek: Het lammetje dat een varken is. Dit boek (3+) is het eerste Nederlandstalige transgender-prentenboek en vertelt een liefdevol verhaal waarmee het thema gender en identiteit voor de jongste kinderen bespreekbaar wordt gemaakt.

Pim Lammers

Schrijver Pim Lammers schreef voor zijn eerste kinderboek een bijzondere tekst over jezelf zijn – hoe moeilijk dat kan zijn, maar vooral hoe belangrijk dat is.

Milia Praagman

Auteur en illustrator Milja Praagman maakte eerder al prachtige kinderboeken zoals Ontbillenbijt en Nog 100 nachtjes slapen. Voor Het lammetje dat een varken is maakte ze hartverwarmende illustraties.

Feestelijke presentatie

De feestelijke presentatie in de Centrale OBA is voor belangstellenden gratis toegankelijk. Pim Lammers zal voorlezen uit het boek en wordt samen met Milja Praagman geïnterviewd door schrijver Edward van de Vendel. Live muziek wordt verzorgd door muzikant A Balladeer, bekend om zijn verhalende liedjes met de meest uiteenlopende teksten. Na afloop is er een borrel en boekverkoop.

Informatie

Toegang is gratis, reserveren kan door een gratis ticket te bestellen via de site van de OBA.