Als student in je vrije tijd bij een verhuisbedrijf werken

Als student in je vrije tijd bij een verhuisbedrijf werken

Als student in je vrije tijd bij een verhuisbedrijf werken

Als student in je vrije tijd bij een verhuisbedrijf werken.

Tegenwoordig bezoeken ontzettend veel jongeren een sportschool. Hiervoor betalen zij meestal meer dan €30,- in de maand. Dit betekent dat zij per jaar minstens €360,- kwijt zijn aan sportschoolkosten.

Hoe mooi zou het zijn als jij niet meer zou hoeven betalen voor fitness? Sterker nog, dat jij voor het sporten betaald krijgt?

Sporten en geld verdienen tegelijkertijd kan bij Student Verhuis Service. Door het goed betaalde fysieke werk is een sportschoolabonnement voor een werknemer van Student Verhuis Service niet meer nodig.

Student Verhuis Service

Het verhuisbedrijf Student Verhuis Service is een van de grootste spelers op de verhuismarkt. Samen met haar werknemers helpt Student Verhuis Service klanten verhuizen in Amsterdam, maar ook elders in Nederland en zelfs in het buitenland.

Dit verhuisbedrijf is in 2008 begonnen als een eenmanszaak. Op Marktplaats kon je een student, zijn auto en zijn aanhanger inhuren voor het vervoer van meubels. Doordat er ontzettend veel opdrachten binnenkwamen werd er een bus aangeschaft en is het bedrijf in 2009 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Student Verhuis Service was geboren.

Doordat de vraag naar goedkope en betrouwbare verhuizers steeds meer toenam werden er werknemers in de vorm van vrienden aangenomen en kwam er een tweede bus. Naast de vraag naar goedkope en betrouwbare verhuizers nam ook de ambitie van Student Verhuis Service toe: een herkenbaar fenomeen worden dat mensen bijblijft.

Omdat het bedrijf in 2011 twintig werknemers in dienst had werd het tijd voor een nieuwe stap. Het bedrijf, wat toendertijd nog werd gerund vanuit een studentenwoning in Amsterdam Osdorp, nam zijn intrek in een eigen loods in de Havenstraat. In 2014 was dit pand alweer te klein, zodoende werd toen de huidige locatie betrokken aan de H.J.E. Wenckebachweg.

Tegenwoordig behoort Student Verhuis Service tot een van de grootste verhuisbedrijven van Amsterdam. Met het concept ‘professionele kwaliteit voor een studentenprijs’ is er door Student Verhuis Service een duidelijke stempel op de verhuismarkt gedrukt. Het concept met als kenmerken lage tarieven, flexibele verhuistijden, innovatieve technieken en verhuizingen op maat heeft op grote schaal navolging gevonden in de verhuiswereld. Het vriendenbedrijf is zodoende uitgegroeid tot een toonaangevende professionele organisatie.

Werken bij Student Verhuis Service

Iedereen in de leeftijdscategorie van 17 tot 30 jaar oud kan onderdeel van dit concept worden. Dankzij het flexibele en aanpasbare werkrooster is werken als verhuizer uitstekend te combineren met je opleiding, je hobby’s en je vakanties. Bovendien ontvang je een uitstekend, met je kwaliteiten en ervaring meegroeiend, salaris. In combinatie met de, in de verhuiswereld, gebruikelijke fooien zul je dus lekker bijverdienen.

Doordat het bedrijf door studenten gerund wordt is er sprake van een informele werksfeer. Omdat je de hele dag met collega’s op pad bent zullen deze dan ook vaak uitgroeien tot vrienden.

Wil jij dus van je dure sportschoolabonnement af, ben jij er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag geld verdienen naast je studie? Kom dan werken bij Student Verhuis Service.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here