Alles over het sterrenbeeld Leeuw

Alles over het sterrenbeeld Leeuw

In samenwerking met Jouwmysterie.nl hebben we de eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw geanalyseerd. Inspirerend om over na te denken, ook als je in eerste instantie weinig met sterrenbeelden hebt. Waarom lichten we het sterrenbeeld Leeuw uit? Omdat Leeuwen rondom deze tijd hun verjaardag vieren, namelijk tussen 23 juli en 22 augustus.

Eigenschappen van een Leeuw

Volgens astrologische principes heeft een Leeuw de volgende eigenschappen:

● De zon beheerst Leeuwen, zij zijn alle dagen van het jaar aanwezig en stralen pure kracht uit. Zij zijn de pure kracht van de natuur, geven alle energie en kunnen je maken of breken. Zet je deze kracht in voor jouw omgeving of voor jezelf en verlies je jouw omgeving uit het oog?
● Een Leeuw wordt gekenmerkt door zijn sterke eigen wil. Het is aan Leeuwen zelf, hoe zij deze kracht benutten. Dit is de uitdaging waar een Leeuw mee te maken krijgt.
● Leeuwen vinden het vooral in hun jonge jaren gemakkelijk om sympathie of antipathie te uiten. In het latere leven kunnen zij zich beheersen. Je ontdekt welke voor- en nadelen dit in het sociale verkeer oplevert.
● Om jouw energie kwijt te kunnen, is het belangrijk om een gevarieerd leven te leiden. Verandering en afwisseling is noodzakelijk om het vuur kwijt te kunnen dat in je zit.

Relatie met een Leeuw

Een Leeuw is zeer loyaal als het om de liefde gaat. Je kunt veel complimentjes van een Leeuw verwachten. Als Leeuw heb je af en toe een complimentje en goedkeuring nodig, tegelijk kun je brullen bij ontevredenheid. Een compliment laat het hart van de Leeuw smelten en geeft genoeg energie om te overstromen van liefde. Als het goed zit met de liefde, zal een Leeuw de ideale levenspartner zijn.

Het werkende leven van een Leeuw

Als Leeuw denk je liever na over de grote lijnen en laat je details links liggen. Leeuwen willen in het midden van een organisatie staan en het liefst een leidinggevende rol vertolken. Als je met een Leeuw werkt, weet je precies wat je aan elkaar hebt en is het mogelijk om een langdurige werkrelatie op te bouwen. Precies zoals dit bij een liefdesrelatie met Leeuwen werkt.

Veel mensen nemen hun sterrenbeeld met een korreltje zout. Toch helpt het om er serieus naar te kijken en kun je tot nieuwe inzichten komen. Ook als jouw horoscoop of sterrenbeeld niet bij je past kun je er iets mee. Werk je samen of heb je een relatie? Dan is het interessant om het over de overeenkomsten en verschillen van jullie sterrenbeeld te hebben.

vrijetijdamsterdam.nl