Niet alleen maar pilsen tijdens Horecava 2017

Foto: Pim Ras

Als je je rond sluitingstijd van de Horecava vanaf de RAI in tram 4 begeeft richting het centrum van de stad, krijg je door de alcoholwalm en de lachende en lallende medepassagiers het idee dat de Horecava één groot pils festijn moet zijn. Natuurlijk is het wel gezellig en drinkt menig bezoeker een drankje, maar de Horecava is vooral dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie en bovendien staan er een hoop leuke activiteiten op het programma.

Acht segmenten

De Horecava bestaat dit jaar uit acht segmenten: Bakkerij, Dranken, Dienstverlening, Fastservice, Grootkeuken, Inrichting & Inventaris, Koffie-Thee & Cacao en Food. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland

Eén van die wedstrijden, ‘De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland’, werd gister georganiseerd en werd gewonnen door Henri van den Einden. Van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de eerste prijs. De tweede plek ging naar Marina Tjitrodipo met de creatie ‘Happy Landing’ én het ‘brons’ was voor Jop Moorman met zijn creatie ‘Moeders mooiste’.

De laatste dag

Het evenement dat al vanaf maandag in volle gang is in de Amsterdamse RAI, is vandaag voor de laatste dag te bezoeken. De organisatie van Horecava heeft weer een aantal leuke activiteiten op het programma staan.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: kroeg van de maand april: foeders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here