5 x leuke bouwmarkten in Amsterdam

5 x leuke bouwmarkten in Amsterdam
Afbeelding GAMMA

5 x leuke bouwmarkten in Amsterdam

Zit je midden in een verhuizing of verwacht je binnenkort de stap te maken naar een nieuw stulpje? Speciaal voor de lezers die in een dergelijke fase zitten stelde we een lijstje op met leuke bouwmarkten in Amsterdam, die leuk zijn om te vereren met een bezoekje. Mocht je klussen niet leuk vinden maar het toch moeten doen kun je er maar beter een gezellige bedoening van maken.

Doe-Het-Zelf Wittenburg

De Doe-Het-Zelf Wittenburg zaak mag zeker niet in ons overzichtje missen. Deze speciaalzaak kunt u binnen wandelen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar verf, ijzerwaren, gereedschap, kasten en interieur, Electra of Hout op maat. De zaak die is gelegen aan de Wittenburgergracht 103 beschikt over zeer behulpzaam personeel met vakkennis die u graag met raad en daad bij zullen staan als u hulp nodig heeft. De Amsterdamse zaak is opgericht in 1996, maar desondanks zijn er bevlogen vakspecialisten die al meer dan 65 (!) jaar ervaring hebben opgedaan.

Doe-Het-Zelf Wittenburg, adres: Wittenburgergracht 103, 1018 MX Amsterdam

Gamma

De Gamma aan de Sparklerweg 44 in Amsterdam is al jaren een stabiele factor als we het hebben over leuke bouwmarkten in Amsterdam om een bezoekje aan te brengen. En nee, dat zeggen we niet omdat er op hetzelfde terrein een MC Donalds gevestigd zit. Nou, ok, natuurlijk is het wel een mooi bijkomend feitje dat je op korte afstand een lekker burgertje kunt scoren want je krijgt wel trek van al dat klussen. Deze Gamma-vestigingen draait al jaren prima mee als het om bouwmarkten gaat. Je kunt er onder meer je slag slaan voor gereedschap, verf, vloeren, klusadvies, behang, gereedschap huren en voor de mensen die lui zijn of bijvoorbeeld zonder vervoer zitten ze hebben ze tegenwoordig een heuse bezorgservice.

Gamma, Spaklerweg 44, 1096 BA Amsterdam

IJzerhandel Amsterdam

Op een prachtig stukje authentiek ogend Amsterdam tref je op de Kerstraat nummer 379 A van de hoek van de Utrechtsestraat IJzerhandel Amsterdam. Evenals het stukje buurt waar zij zich bevinden is de winkel zelf ook authentiek te noemen. In deze ras Amsterdamse speciaalzaak kun je terecht voor ijzerwaren, gereedschap, hang- en sluitwerk, verf, sanitair, huishoudelijke artikelen en tuingereedschap. Ben je lekker aan het klussen in je nieuwe Casa, met de van je ouders meegekregen ijzerzaag die plots in twee stukjes breekt en heb je geen geld om een nieuwe te kopen? No worries! Bij IJzerhandel Amsterdam hebben ze de mogelijkheid om gereedschap te huren!

IJzerhandel Amsterdam, adres: Kerkstraat 379A, Amsterdam

Houthandel Schmidt

Houthandel Schmidt is een knusse speciaalzaak waar u terecht kunt voor goede klus producten of bijvoorbeeld advies op maat. De Houthandel Schmidt zit gevestigd op de drukke Oudezijds Achterburgwal in het Wallengebied! In het historische pandje met een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter kunt u kiezen uit een mooi aanbod van ijzerwaren en goed gereedschap. En, mocht u beschikking over twee linkerhanden, maar desondanks toch een klustaak op u moet nemen wees dan niet getreurd. Bij Houthandel Schmidt geven ze u deskundig advies op maat zodat de rest voor u een appeltje eitje gaat worden!

Houthandel Schmidt, adres: Oudezijds Achterwal 53-55, 1012 DB in Amsterdam

KARWEI Amsterdam-Noord

Tot slot nog een pareltje op het gebied van klussen uit Amsterdam-Noord! Gelegen aan de Klaprozenweg 31 bevindt zich KARWEI Amsterdam-Noord. Een heerlijke winkel om een bezoekje aan te wagen als je het ons vraagt. Bij KARWEI Noord houden ze van werken aangezien ze zeven dagen in de week geopend zijn om hun klanten van dienst te zijn. Ze bieden veel variatie. Zo kun je er terecht voor Meubelen, Raamdecoratie, Verlichting, Vloeren, Advies, Maatwerk rolgordijnen inmeten en monteren, Vloer leggen, Wooninspiratie en Ideeën! Maar voor alle ins en outs met betrekking tot deze winkel in Amsterdam-Noord kun je het beste een kijkje nemen op hun website.

KARWEI Amsterdam-Noord, adres: Klaprozenweg 31, 1032 KK Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl