15-jarig jubileum Winkelcentrum Ganzenpoort
Ganzenpoort. Foto: directmap.nl

15-jarig jubileum Winkelcentrum Ganzenpoort

Dit jaar bestaat Winkelcentrum Ganzenpoort alweer vijftien jaar en dat gaan ze vieren! Aankomende zaterdag 24 juni staan er vanaf 11:00 uur tot 20:00 uur verschillende activiteiten op het programma.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) deelt de 4e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen uit aan de ondernemers van het winkelcentrum. Namens Stadsdeel Zuidoost is portefeuillehouder Urwin Vyent aanwezig. Het stadsdeel zet zich al jaren in om de samenwerking tussen gemeente, winkeliers, politie en brandweer te stimuleren en is er trots op dat deze krachtenbundeling nu een vierde ster oplevert voor Winkelcentrum Ganzenpoort. De uitreiking is op het podium dat bij de supermarkt Albert Heijn staat.

Een vierde ster betekent dat het vele jaren goed gaat

Een ster en certificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen krijgt een winkelcentrum niet voor niets. Daarvoor werken actieve en betrokken ondernemers samen met gemeente, politie en brandweer. Om de drie jaar volgt een herkeuring en eventueel weer een ster. Een vierde ster krijgen betekent dus dat het al vele jaren achter elkaar goed gaat met de veiligheid in winkelcentrum Ganzenpoort.

Programma

In en om Ganzenpoort is tussen 11.00 uur en 20.00 uur van alles te doen:

• er is een markt en braderie;
• bij de kinderboerderij is een springkussen, je kunt sjoelen en pannenkoeken eten;
• er is zang en dans op het plein in winkelcentrum Ganzenpoort aan de Harriet Freezerstraat.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Lees ook: viering 50 jaar Bijlmer